Skip to content

Alinea

Alinea er Danmarks største forlag inden for trykte og digitale læremidler til den danske grundskole.


Forstå.dk

Forstå er en konsulentvirksomhed med uddannelse og læring som omdrejningspunkt.

Praxis

Praxis har vægt på læringsteknologi og har Danmarks største bredde i stærke læremidler til ungdomsuddannelser og sprogområdet.


Ordblindetræning

Hos Ordblindetræning hjælper vi børn, unge og voksne med ordblindhed til at få succes med læring.

Akademisk Forlag

Akademisk Forlags væsentligste udgivelsesområder er Pædagogik, Læring, Sociale fag og Psykologi.


moxis

Moxis er en læringsvirksomhed med fokus på Moodle – verdens mest populære læringsplatform.

GoTutor

GoTutor tilbyder lektiehjælp med fokus på børns udfordringer og behov.


Gesamtwerk_Vertical_NEGATIV_1-1_Stor-1-1

Gesamtwerk er et kreativt produktionsselskab, der leverer alt fra koncept til postproduktion. 

Skærmbillede 2023-10-03 kl. 15.36.37
TOP_OBT_SITE_1394X754

 

800X200_CITAT_ORDBLIN

Hvad får du hos os?

Ordblindetræning er Danmarks største udbyder af ordblindeundervisning og efteruddannelse af lærere, læsevejledere og andre fagpersoner.
Skærmbillede 2023-10-03 kl. 09.44.17
Veldokumenteret koncept  
Vi har i en årrække haft følgeforskning knyttet til indsatser i kommuner, og effekten af vores undervisning er derfor tydeligt dokumenteret. Resultaterne viser, at eleverne går frem i læsning og stavning efter deltagelse på vores intensive ugekursusforløb, og at disse færdigheder konsolideres via vores mentorordning.
De bedste læremidler Vi står bag et meget stort udgivelseskatalog inden for ordblindeområdet og har i samarbejde med Alinea udgivet nogle af landets mest anvendte læremidler, bl.a. serien “Ord”.
Gode uddannelsesforløb Vi arbejder ind i skolen og tilbyder efteruddannelsesforløb for både læsevejledere og lærere. Forløbene bygger på en dyb faglighed, indgående kendskab til udfordringer og den bedste praksis.
Vi gør en forskel Vi arbejder hver dag på at gøre en forskel for elever med ordblindhed. Det sker via vores læremidler, vores ugekursusforløb, vores efteruddannelse af fagfolk og vores kurser for forældre.

Mere om os 

Ordblindetræning er en landsdækkende kursusvirksomhed, der specialiserer sig i ordblindhed, ordblindeundervisning, udvikling af undervisningsmaterialer samt kompetenceudvikling af fagprofessionelle. Vi er Danmarks største udbyder af ugekurser og opfølgende undervisning for børn og unge med ordblindhed i Esbjerg, Aabenraa, Odense, Aarhus, Aalborg og København.  

19 - ordblindhed1