Skip to content

Alinea

Alinea er Danmarks største forlag inden for trykte og digitale læremidler til den danske grundskole.


Forstå.dk

Forstå er en konsulentvirksomhed med uddannelse og læring som omdrejningspunkt.

Praxis

Praxis har vægt på læringsteknologi og har Danmarks største bredde i stærke læremidler til ungdomsuddannelser og sprogområdet.


Ordblindetræning

Hos Ordblindetræning hjælper vi børn, unge og voksne med ordblindhed til at få succes med læring.

Akademisk Forlag

Akademisk Forlags væsentligste udgivelsesområder er Pædagogik, Læring, Sociale fag og Psykologi.


moxis

Moxis er en læringsvirksomhed med fokus på Moodle – verdens mest populære læringsplatform.

GoTutor

GoTutor tilbyder lektiehjælp med fokus på børns udfordringer og behov.


Gesamtwerk_Vertical_NEGATIV_1-1_Stor-1-1

Gesamtwerk er et kreativt produktionsselskab, der leverer alt fra koncept til postproduktion. 

image400
TOP_MOXIS_SITE_1394X754

 

800X200_CITAT_MOXIS

Hvad får du hos os?

moxis hjælper dig hele vejen fra design af læringsmiljøet til integration med eksisterende platforme og løbende rådgivning. 
image100
Eksperter i Moodle Moodle er verdens mest populære LMS, og hos moxis bruger vi vores erfaring fra 65+ sites til at skræddersy dit Moodle-site, så det passer til dine behov. Du får også adgang til vores plugin-pakke, der udvider Moodles funktionalitet, så den passer endnu bedre til danske forhold.
Læring sat i system Fremtidens arbejdspladser er i konstant forandring, og medarbejdere skal kontinuerligt opdatere deres viden og færdigheder. Moodle Workplace hjælper organisationer med at sætte læring i system.
Brugerne i centrum Det skal være let at lære - og Moodle har med sine 350 mio. brugere på verdensplan vist, at systemet er ekstremt fleksibelt både til store og små læringsoplevelser.
En fleksibel teknologi Open source-teknologi giver alle mulighed for at se og forbedre koden og sikrer, at systemet løbende videreudvikles med input fra hele verden.

 

Mere om os

moxis er Scandinaviens største Moodle-hus og hjælper med Moodle-sites lige fra 100 brugere til 250.000 brugere. Vi leverer en end-to-end-service, hvor vi står for alt fra hosting til integration og udvikling. Det vil sige, at du kan fokusere på at bygge læringsoplevelser i verdensklasse, mens vi står for teknikken.  

LRU-website-ikoner_1_18 - moxis