Skip to content

Alinea

Alinea er Danmarks største forlag inden for trykte og digitale læremidler til den danske grundskole.


Forstå.dk

Forstå er en konsulentvirksomhed med uddannelse og læring som omdrejningspunkt.

Praxis

Praxis har vægt på læringsteknologi og har Danmarks største bredde i stærke læremidler til ungdomsuddannelser og sprogområdet.


Ordblindetræning

Hos Ordblindetræning hjælper vi børn, unge og voksne med ordblindhed til at få succes med læring.

Akademisk Forlag

Akademisk Forlags væsentligste udgivelsesområder er Pædagogik, Læring, Sociale fag og Psykologi.


moxis

Moxis er en læringsvirksomhed med fokus på Moodle – verdens mest populære læringsplatform.

GoTutor

GoTutor tilbyder lektiehjælp med fokus på børns udfordringer og behov.


Gesamtwerk_Vertical_NEGATIV_1-1_Stor-1-1

Gesamtwerk er et kreativt produktionsselskab, der leverer alt fra koncept til postproduktion. 

Skærmbillede 2023-11-29 kl. 11.41.23
TOP_ALINEA_SITE_1394X754

 

800X200_CITAT_RIKKE_B

Hvad får du hos os?

Alinea har Danmarks bedste udvalg af læremidler til grundskolen, som er med til at sikre en faglig, relevant og varieret skolehverdag.
ALINEA_BLOK 22023-10-03 kl. 13.04.37
Læremidler i verdensklasse I samarbejde med de allerdygtigste forskere og praktikere udvikler vi indhold og udgivelser, der sikrer eleverne den bedst mulige faglige udvikling. Vi støtter læreren i at gennemføre en meningsfuld og inspirerende undervisning og går foran med nye metoder og didaktiske greb.
Legende og engagerende Et godt læremiddel skal være tilgængeligt, relevant og inspirerende - både for lærere og elever. Vi tror på, at variation i undervisningsformer, formater og formidling understøtter leg og undersøgelse, engagement, variation og differentiering i undervisningen.
En solid makker i undervisningen Vores læremidler giver et godt fundament for faglighed og progression samt inspiration og vejledning til, hvordan konkret undervisning kan gennemføres. Det er desuden let for læreren at tilpasse og krydre med egne ideer og materialer.
Altid i øjenhøjde Elevernes livsverden er et vigtigt udgangspunkt, når vi udvikler indhold til undervisningen. Vi er løbende i dialog med vores brugergrupper og følger med, når skolen, undervisningen og verden omkring os forandrer sig.

Mere om os

Alinea er Danmarks største grundskoleforlag inden for trykte og digitale læremidler til alle fag og klassetrin. Vi står bag prisvindende skønlitterære serier til undervisningsbrug og velkendte læremidler som Den første læsning, Molevitten, Yes we can, Momo, Kontext+ og Matematikfessor. Digitalt spænder vi bredt fra undersøgende, elev-aktiverende og varierede fagportaler til træning og frilæsning.

12-alinea