Skip to content

Alinea

Alinea er Danmarks største forlag inden for trykte og digitale læremidler til den danske grundskole.


Forstå.dk

Forstå er en konsulentvirksomhed med uddannelse og læring som omdrejningspunkt.

Praxis

Praxis har vægt på læringsteknologi og har Danmarks største bredde i stærke læremidler til ungdomsuddannelser og sprogområdet.


Ordblindetræning

Hos Ordblindetræning hjælper vi børn, unge og voksne med ordblindhed til at få succes med læring.

Akademisk Forlag

Akademisk Forlags væsentligste udgivelsesområder er Pædagogik, Læring, Sociale fag og Psykologi.


moxis

Moxis er en læringsvirksomhed med fokus på Moodle – verdens mest populære læringsplatform.

GoTutor

GoTutor tilbyder lektiehjælp med fokus på børns udfordringer og behov.


Gesamtwerk_Vertical_NEGATIV_1-1_Stor-1-1

Gesamtwerk er et kreativt produktionsselskab, der leverer alt fra koncept til postproduktion. 

800X2001

 

Mød fem medarbejdere

Hos Lindhardt og Ringhof Uddannelse bliver du en del af et hold, som hver dag arbejder for at skabe forandring gennem uddannelse.

Det tilbyder vi dig


Som ansat i L
indhardt og Ringhof Uddannelse træder du ind på en arbejdsplads med mange medarbejderfordele og rum til at udfolde dit talent. 
 
12-alinea
Plads til udvikling Vi spiller hinanden gode, og uanset hvor du er i dit arbejdsliv, er det vigtigt for os, at du får plads til at udvikle dig, både professionelt og som menneske. 
Frihed under ansvar Hos os får du frihed til at gøre en forskel, søge nye veje og kombinere teori med praksis. Det er en del af vores DNA, at vi går progressivt til værks og tør tage ejerskab på nye muligheder. 
Attraktive fordele Vi har den bedste kantine på toppen af København og et stort udvalg af personalegoder. Fx rabat produkter under Egmont, massageordning, renseriordning, tilskud til skærmbriller, kunstklub m.m. 
Fester og fredage Vi spiser fælles morgenmad hver fredag, har pop-op-fredagsbarer, sommer- og julefester samt flere andre sjove oplevelser indimellem.

Vil du med på holdet?

Vi tror på, at præstation og passion går hånd i hånd – og hos os får du mulighed for at udfolde dit talent, uanset hvor du er i dit arbejdsliv. Vi arbejder agilt, med frihed under ansvar og med respekt for hinanden og vores individuelle fagligheder.

                                              > Se ledige stillinger

                                              

Udforsk vores jobprofiler


Vi er et kreativt hus med mange spændende og forskellige stillingsbetegnelser.
Flere af vores medarbejdere har en baggrund fra uddannelsesområdet, men det er ikke et krav. Det er den enkeltes kvalifikationer og personlighed, vi vægter højest. 

Udforsk vores jobprofiler

Vi er et kreativt hus med mange spændende og forskellige stillingsbetegnelser. Flere af vores medarbejdere har arbejdet inden for uddannelsesområdet, men det er ikke et krav. Det er den enkeltes kvalifikationer og personlighed, vi vægter højest.
Skærmbillede 2023-10-09 kl. 12.47.29
Redaktør Vi prioriterer og planlægger indholdet af lærebøger og online læringsforløb. Vi har ansvaret for redigeringen og giver feedback til forfattere, illustratorer, fotografer med flere for at sikre en høj kvalitet. Det er også os, der finder forfattere og håndterer forhandlinger og aftaler med andre interessenter, samt os, der står for selve udgivelsen.
Digital udvikler Vi skaber og vedligeholder vores digitale løsninger og platforme. Vi har en stærk teknisk forståelse og bruger det meste af vores arbejdstid på at programmere og implementere nye funktioner og opdateringer.
Art director og grafisk designer Vi skaber visuelle koncepter og laver grafik og design til kampagner, brochurer, magasiner, hjemmesider, messer, merchandise med mere. Ligesom vi også finder farver, udvikler logoer og vælger typografier. 
UX-designer Vi sikrer, at vores brugere får en positiv og intuitiv oplevelse, når de interagerer med vores digitale læringsplatforme. Det indebærer bl.a. behovsundersøgelser, brugertest og analyse af data, men også samarbejde med andre designere og udviklere.
Kommunikationskonsulent Vi arbejder med strategisk kommunikation, mediehåndtering, markedsføring og branding. Analyserer målgrupper og udvikler kampagner og strategier, som får vores budskaber ud at leve effektivt og klart. 
Læremiddelkonsulent Vi rådgiver og vejleder skoler, kommuner og uddannelsesinstitutioner i brugen af vores undervisningsmaterialer og digitale læremidler. Vi har godt kendskab til fag og elever og tager vores viden fra skolerne med tilbage til forlaget og bidrager til udviklingen af nye materialer eller opdateringer. 
Klipper og fotograf Vi redigerer og sammensætter klip og musik til filmproduktioner, og vi vælger udstyr, stiller op, sikrer belysning og lyd, inden vi står for selve optagelsen. Vi tager ofte også del i udviklingen af storyboards og er med til at caste medvirkende.  
Animator Vi skaber bevægelse og liv i billeder og laver 2D- og 3D-animationer, stop motion, computergrafik og special effects til brug i film, undervisningsmaterialer og marketing.  
Digital product owner I samarbejde med redaktører og læremiddelkonsulenter definerer og prioriterer vi krav til vores digitale løsninger og platforme. Vi står for den overordnede projektstyring og skal sikre, at vores digitale produkter og opdateringer bliver udviklet til tiden og inden for budget.  
CRM-specialist Vi opsætter og tilpasser CRM-systemer, indsamler og analyserer kundedata i tæt samarbejde med vores salgs- og marketingafdeling for at forbedre den samlede kundeoplevelse.