Skip to content

Alinea

Alinea er Danmarks største forlag inden for trykte og digitale læremidler til den danske grundskole.


Forstå.dk

Forstå er en konsulentvirksomhed med uddannelse og læring som omdrejningspunkt.

Praxis

Praxis har vægt på læringsteknologi og har Danmarks største bredde i stærke læremidler til ungdomsuddannelser og sprogområdet.


Ordblindetræning

Hos Ordblindetræning hjælper vi børn, unge og voksne med ordblindhed til at få succes med læring.

Akademisk Forlag

Akademisk Forlags væsentligste udgivelsesområder er Pædagogik, Læring, Sociale fag og Psykologi.


moxis

Moxis er en læringsvirksomhed med fokus på Moodle – verdens mest populære læringsplatform.

GoTutor

GoTutor tilbyder lektiehjælp med fokus på børns udfordringer og behov.


Gesamtwerk_Vertical_NEGATIV_1-1_Stor-1-1

Gesamtwerk er et kreativt produktionsselskab, der leverer alt fra koncept til postproduktion. 

MEDIE_HERO_2023-10-03 kl. 15.52.01

800X200_NAVNE5

 

800X200_CITAT_MEDIE

Hvad får du hos os?

Medie producerer film, billeder og lyd og udvikler kreative koncepter af alle slags til undervisningsbrug, kampagner og marketing
MEDIE_ 2023-10-03 kl- 08-47-34
Kvalitetsindhold Vi producerer kvalitetsindhold, der repræsenterer værdierne for de forskellige forretninger under Lindhardt og Ringhof Uddannelse og bidrager til deres overordnede formål og brandidentitet. 
Innovativ storytelling Vi skaber unikke, overraskende medieproduktioner, der ikke kun fanger publikums opmærksomhed, men også inspirerer og engagerer gennem historier, der reflekterer Lindhardt og Ringhof Uddannelses vision og kultur. 
I øjenhøjde Med forståelsen af publikums behov skaber vi engagerende og involverende kommunikation, der resonerer dybt og etablerer stærke forbindelser.
Samarbejdsdrevet produktion Vi udarbejder processer, strategier og koncepter for større og tværgående marketing- og brandindsatser, som forbinder forlagene og bidrager til gode kundeoplevelser.

Mere om os 

Vi er ansvarlige for at skabe medieproduktioner til Lindhardt og Ringhof Uddannelses mange forlag og forretningsområder, og vi transformerer historier til levende fortællinger, der støtter børn, unge og voksne i deres uddannelse og personlige udvikling til at blive den bedste udgave af dem selv. Vi udvikler både korte og lange formater, på skrift, via billede, video og lyd – og i højeste kvalitet. 

17 - medieteam-3