Skip to content

Alinea

Alinea er Danmarks største forlag inden for trykte og digitale læremidler til den danske grundskole.


Forstå.dk

Forstå er en konsulentvirksomhed med uddannelse og læring som omdrejningspunkt.

Praxis

Praxis har vægt på læringsteknologi og har Danmarks største bredde i stærke læremidler til ungdomsuddannelser og sprogområdet.


Ordblindetræning

Hos Ordblindetræning hjælper vi børn, unge og voksne med ordblindhed til at få succes med læring.

Akademisk Forlag

Akademisk Forlags væsentligste udgivelsesområder er Pædagogik, Læring, Sociale fag og Psykologi.


moxis

Moxis er en læringsvirksomhed med fokus på Moodle – verdens mest populære læringsplatform.

GoTutor

GoTutor tilbyder lektiehjælp med fokus på børns udfordringer og behov.


Gesamtwerk_Vertical_NEGATIV_1-1_Stor-1-1

Gesamtwerk er et kreativt produktionsselskab, der leverer alt fra koncept til postproduktion. 

 

Vores kernefortælling

Vi tror på uddannelse som den vigtigste forandrende kraft i vores samfund. Vi sætter mennesker i stand til forandring gennem uddannelse. Det er derfor, vi er til. 
 
Vi lærer gennem hele livet, og læring er mere end færdigheder, viden og kompetencer. Læring skaber bevægelse og ændrer ved tingenes tilstand. Uddannelse skaber forandring. For den enkelte – og for samfundet.  
Derfor er det vores mål at bidrage til udvikling af hele mennesker gennem uddannelse. Ved at skabe læremidler og læringsaktiviteter, der forandrer, forbedrer og fornyer undervisningen. Så alle får de bedste muligheder for at forme den fremtid, de drømmer om. 
Vi har utallige indgange til hele uddannelsesområdet. Lige meget hvem du er, møder vi dig altid, hvor du er. Så du som elev, studerende og kursist oplever glæde ved at lære, mens du som fagprofessionel får fleksibilitet, inspiration, viden og nye muligheder.  


Vi er stolte af vores løsninger, der er et resultat af stærk faglighed og kreativ tænkning. Det ligger i vores DNA at være ambitiøse, søge nye veje og kombinere det teoretiske med det anvendelsesorienterede. Vi tror på, at undervisning bliver til motiverende og relevant læring, når undervisningen giver mening.   
Vi lærer på forskellige måder, men uddannelse binder os sammen i fællesskaber, hvor vi bliver klogere på os selv, hinanden og verden. Vi går progressivt til værks for at forandre uddannelse og undervisning. For mere – og bedre – uddannelse skaber fundamentet for et meningsfyldt og virksomt liv og er derfor et vigtigt mål i verden.  
Vi er en del af Egmont – det har stor betydning for os, fordi Egmont igennem mere end 100 år har bragt de allervigtigste historier, viden og indsigter til live. Og så er Egmont en fond, der hvert år giver 100 millioner kr. til børn og unge, som har det svært.