Morgendagens verden starter med læring

PLUS er en del af Lindhardt og Ringhof Uddannelse, der står bag undervisningsforlagene Alinea, Praxis og Akademisk Forlag. Vores mission er at gøre den viden og de emner, der præsenteres for dem, der skal lære, så engagerende som overhovedet muligt.

Måske repræsenterer du en civilsamfundsorganisation. En styrelse. Virksomhed. Kulturinstitution. Eller noget helt andet. Vi arbejder sammen med alle dem, der har viden, en dagsorden, eller en sag, som fortjener udbredelse. 

Vi får jeres viden ud at leve. Så den får puls. Og skaber den forandring, I ønsker! 

Morgendagens verden starter med læring.
Vi er en del af Lindhardt og Ringhof Uddannelse, der står bag undervisningsforlagene Alinea, Praxis og Akademisk Forlag. Vores mission er at gøre den viden og de emner, der præsenteres for dem, der skal lære, så engagerende som overhovedet muligt. 
 
Vi sætter viden i spil, så den får puls og skaber forandring.
Læring foregår mange steder. I Danmark har vi uddannelsessektoren til fælles som læringssted. Ingen er bedre til at lave undervisningskoncepter til den arena end os. Vi er Danmarks største undervisningsforlag. Gennem tæt kontakt med børn og unge samt fagets praktikere, interessenter og eksperter ved vi, hvad der skal til for at sætte viden i spil, så den får puls og skaber forandring.

Et samarbejde med os starter med den forandring, I ønsker.
Er det at sætte en dagsorden? Lave levende og relevant undervisningsmateriale? Skabe PR og markedsføring? Arrangere en konference, udvikle et læringsspil eller en podcastserie om jeres emne? Eller det hele? Alt er muligt. Som civilsamfundsorganisation, styrelse, virksomhed, kulturinstitution m.fl. bliver I i samarbejdet en del af vores læremiddelfællesskab. Vores redaktører og forfattere sikrer, at vi rammer jeres målgrupper spot on. Vores unikke gratis digitale platform giver stærk formidling og indlevelse, mens vores kommunikatører skaber synlighed i de kanaler, jeres målgrupper bruger hver dag. Gennem tæt kontakt med skole- og uddannelsesverdenen tester vi materialet undervejs, så vi sikrer en velovervejet lancering. Og så tænker vi løbende opfølgning og udvikling med, så I får lang kontakttid med jeres målgruppe og lang levetid for jeres indhold.​

Center for Ludomani

"I både ’Den store gevinst’ til udskolingen og ’Gaming eller gambling?’ til mellemtrinnet er det lykkedes at få formidlet præcis de aspekter ved gambling der er relevante for begge målgrupper. I stedet for at gøre emnet farligt, er det gjort vedkommende, fordi virkemidlerne er de rigtige og fordi materialet er skrevet op mod læreplanen for de enkelte fag."
- Lars Hausted. Forebyggelseschef, Center for Ludomani

UDGIVEDE FORLØB
Den store gevinst, 2020
Gaming eller Gambling, 2020

Red Barnet

"Dygtige konsulenter fra Alinea PLUS som har stor faglig og didaktisk viden, samt et godt greb om målgruppens ønsker og behov. Konsulenterne i Alinea PLUS tager udgangspunkt i den organisation, de samarbejder med og er åbne og inkluderende overfor ønsker og individuelle krav, hvilket er med til at sikre et godt og frugtbart samarbejde"
- Camilla Roed Otte. Teamleder for team pædagogiske konsulenter, Red Barnet.

UDGIVEDE FORLØB
Min skole – Min ven. Skolernes trivselsdag, 2021

Det Kongelige Teater

"Alinea PLUS har i hele samarbejdet vist en formidabel fornemmelse for at skabe æstetiske og sanselige læringsforløb på et højt niveau. Forløbene er multimodale og kapitlerne er organiserede i afrundede forløb, der skaber mulighed for at vælge præcis den tilgang til kunstarten, der er mest behov for på skolen."
- Gunna Winterberg. Chef for Partnerskaber og Skoler, Det Kongelige Teater

UDGIVEDE FORLØB
Mesterværker fra Det Kongelige Teater: Napoli, 2019
Mesterværker fra Det Kongelige Teater: La Bohème, 2020
Intet – fra værk til scene, 2020

Røde Kors

"Gnidningsløst samarbejde og gode resultater med et svært emne. Alinea har et sikkert greb om didaktik og formidling."
- Morten Schwarz Lausten. Seniorkonsulent, Kommunikation og Fortaler, Røde Kors

UDGIVEDE FORLØB
Krig og medmenneskelighed, 2020

 

 

 

 

 Alinea+ står bag portalen Forstå.dk, hvor vi samler gratis digitale undervisningsmaterialer af højeste kvalitet målrettet grundskolen. Materialerne er altid frit tilgængelige på Forstå.dk, og alt er kurateret og udviklet på baggrund af en så dyb forståelse af børn og unge som muligt. En forståelse fundet gennem data, undersøgelse og dialog. Materialerne på Forstå.dk er udviklet og udbudt af en lang række parter, bl.a. af NGO’er, kulturinstitutioner og virksomheder, og Forstå.dk linker til materialet på organisationernes skolesites. Nogle af materialerne er udviklet i partnerskab mellem Alinea+ og partnere. Kontakt os, hvis du er interesseret i at høre nærmere om Forstå.dk og udvikling af undervisningsmaterialer. Besøg Forstå.dk 

 

Kontakt os!

Et samarbejde med os starter med den forandring, I ønsker. Vi får jeres viden ud at leve. Så den får puls.

Skriv til os nu

Christian Engel Brund
Engagementchef for partnerskaber

Direkte: +45 22329910
E-mail: cbr@lruplus.dk

Nikolaj Grønning Hansen
Direktør for forretningsudvikling


E-mail: ngh@lruddannelse.dk

Sofie Andkjær
Redaktør for eksterne partnerskaber

E-mail: soa@lruplus.dk

Malene Dietz
Senior advisor og redaktør for eksterne partnerskaber

E-mail: mdi@lruplus.dk

Kåre Rasborg
Senior advisor og redaktør for eksterne partnerskaber

E-mail: kar@lruplus.dk

Partnerskaber