Morgendagens verden starter med læring

Vi er en del af Lindhardt og Ringhof  Uddannelse, der står bag undervisningsforlagene Alinea, Praxis og Akademisk Forlag. Vores mission er at gøre den viden og de emner, der præsenteres for dem, der skal lære, så engagerende som overhovedet muligt. 

Måske repræsenterer du en civilsamfundsorganisation. En styrelse. Virksomhed. Kulturinstitution. Eller noget helt andet. Vi arbejder sammen med alle dem, der har viden, en dagsorden, eller en sag, som fortjener udbredelse. 

Vi får jeres viden ud at leve. Så den får puls. Og skaber den forandring, I ønsker! 

Vi sætter viden i spil, så den får puls og skaber forandring.
Læring foregår mange steder. I Danmark har vi uddannelsessektoren til fælles som læringssted. Ingen er bedre til at lave undervisningskoncepter til den arena end os. Vi er Danmarks største undervisningsforlag. Gennem tæt kontakt med børn og unge samt fagets praktikere, interessenter og eksperter ved vi, hvad der skal til for at sætte viden i spil, så den får puls og skaber forandring.

Et samarbejde med os starter med den forandring, I ønsker.
Er det at sætte en dagsorden? Lave levende og relevant undervisningsmateriale? Skabe PR og markedsføring? Arrangere en konference, udvikle et læringsspil eller en podcastserie om jeres emne? Eller det hele? Alt er muligt. Som civilsamfundsorganisation, styrelse, virksomhed, kulturinstitution m.fl. bliver I i samarbejdet en del af vores læremiddelfællesskab. Vores redaktører og forfattere sikrer, at vi rammer jeres målgrupper spot on. Vores unikke gratis digitale platform giver stærk formidling og indlevelse, mens vores kommunikatører skaber synlighed i de kanaler, jeres målgrupper bruger hver dag. Gennem tæt kontakt med skole- og uddannelsesverdenen tester vi materialet undervejs, så vi sikrer en velovervejet lancering. Og så tænker vi løbende opfølgning og udvikling med, så I får lang kontakttid med jeres målgruppe og lang levetid for jeres indhold.​

Center for Ludomani
Lars Hausted. Forebyggelseschef, Center for Ludomani
"I både ’Den store gevinst’ til udskolingen og ’Gaming eller gambling?’ til mellemtrinnet er det lykkedes at få formidlet præcis de aspekter ved gambling der er relevante for begge målgrupper. I stedet for at gøre emnet farligt, er det gjort vedkommende, fordi virkemidlerne er de rigtige og fordi materialet er skrevet op mod læreplanen for de enkelte fag."
Red Barnet
Camilla Roed Otte. Teamleder for team pædagogiske konsulenter, Red Barnet
"Dygtige konsulenter fra Forstå som har stor faglig og didaktisk viden, samt et godt greb om målgruppens ønsker og behov. Konsulenterne i Forstå tager udgangspunkt i den organisation, de samarbejder med og er åbne og inkluderende overfor ønsker og individuelle krav, hvilket er med til at sikre et godt og frugtbart samarbejde"
Det Kongelige Teater
Gunna Winterberg. Chef for Partnerskaber og Skoler, Det Kongelige Teater
"Forstå har i hele samarbejdet vist en formidabel fornemmelse for at skabe æstetiske og sanselige læringsforløb på et højt niveau. Forløbene er multimodale og kapitlerne er organiserede i afrundede forløb, der skaber mulighed for at vælge præcis den tilgang til kunstarten, der er mest behov for på skolen."
Røde Kors
Morten Schwarz Lausten. Seniorkonsulent, Kommunikation og Fortaler, Røde Kors
"Gnidningsløst samarbejde og gode resultater med et svært emne. Forstå har et sikkert greb om didaktik og formidling."
Center fot Ludomani
Red Barnet
Det Kongelige Teater

 

 Vi står bag Forstå.dk, der indeholder gratis forløb og indhold til elever og lærere i grundskolen udviklet i et samarbejde mellem Forstå og organisationer, virksomheder og kulturinstitutioner. Alt på Forstå.dk er gratis og frit tilgængeligt for alle med et Unilogin. Kontakt os, hvis du er interesseret i at høre nærmere om Forstå.dk og udvikling af undervisningsmaterialer.

Besøg  Forstå.dk 

 

TUBA
Ulla Johanne Johansson, Presse- og kommunikationschef, TUBA
”Forstå formår at forene et tabuiseret emne med undervisningsgreb i undervisningsmaterialet, som er produceret på baggrund af TUBAs tre kortfilm Ida, Natsværmer og Mit barn. Det har været vigtigt for os, at de tre forløb engagerer hele klassen, så de 1-2 elever i hver skoleklasse, der kommer fra en familie med alkoholproblemer, ikke føler sig udstillet. Og det er lykkedes via klassisk filmanalyse og engagerende elementer som for eksempel quiz, animerede tutorials og diskussioner af dilemmaer. Materialet klæder samtidig underviseren godt på, både til at tale om et tabuiseret emne og til at tage hånd om evt. reaktioner. Undervisningsforløbet gør det nemmere for alle i klassen at tale om et svært emne, og samtidig er det tilpasset lærerplanen af respekt for underviserens tid. Det fungerer bare. ” 
Finans Danmark
Stine Luise Goll, PA- & Kommunikationsdirektør, Finans Danmark
”Rigtig godt samarbejde med Forstå om at lave et undervisningsmateriale, som formidler teknisk svært stof i øjenhøjde til de unge. Det lykkedes over al forventning, og vi er meget glade for slutresultatet”.
UNHCR
Elisabeth Arnsdorf Haslund, Head of Communication & External Relations i Norden & Baltikum, UNHCR, FNs Flygtningeorganisation
”Vi oplevede et perfekt samarbejde med Forstå. Dialogen var fra start af god, konstruktiv og lyttende, og ved at kunne kombinere vores viden og erfaring med konsulenternes store ekspertise inden for didaktik, formidling og målgruppens behov, fik vi i fællesskab produceret et rigtig stærkt materiale.”
MSD
Sofie Ustrup, Associate director, policy & communications, MSD
”Super professionelle og kreative folk der virkelig forstår at formidle svære emner til børn i øjenhøjde. Derudover har vi haft et intenst og godt samarbejde, hvor vi har formået at finde løsningerne sammen”
TUBA
Finans Danmark
UNHCR
MSD

Kontakt os!

Et samarbejde med os starter med den forandring, I ønsker. Vi får jeres viden ud at leve. Så den får puls.

Skriv til os nu

Christian Engel Brund
Engagementchef for partnerskaber

Direkte: +45 22329910
E-mail: cbr@lruplus.dk

Nikolaj Grønning Hansen
Direktør for forretningsudvikling

Direkte: +4529407679
E-mail: ngh@lruddannelse.dk

Sofie Andkjær
Projektleder og redaktør for eksterne partnerskaber


E-mail: soa@lruplus.dk

Malene Dietz
Senior advisor og redaktør for eksterne partnerskaber

E-mail: mdi@lruplus.dk

Kåre Rasborg
Redaktionschef

E-mail: kar@lruplus.dk


Daniel Gorm Andersen
Advisor og redaktør for eksterne partnerskaber

E-mail: dga@lrplus.dk

 
Kristoffer Harbo Hansen
Studentermedhjælper

E-mail: kristofferharbo.hansen@lrforlag.dk

 
              Kristian Rasmussen
              Studentermedhjælper

E-mail: kristian.rasmussen@lrforlag.dk

Partnerskaber